Norsk Vegetarforum er nede

Hele forumet, inkludert Norsk Veganforum, er nå utilgjengelig.


Gjennom over ti år var forumet først det eneste av sitt slag, og deretter den største møteplassen for vegetarianere, veganere og alle med interesse for plantebasert kosthold. Forumet hadde over 21.000 innlegg fordelt på flere tusen disksusjonstråder. De mest leste innleggene hadde mange hundre eller tusen visninger.
 
Tidvis var trafikken svært stor, med frisk og allsidig debatt. Etterhvert som Facebook ble populært fra 2007 overtok dette som arena for debatt rundt vegetarisme og veganisme. Fra litt ut på 2010-tallet ble trafikken i Norsk Vegetarforum derfor naturlig nok mindre. Selve programvaren i bunn ble også utdatert og usikker, og forumet er derfor nå helt stengt. Resten av nettstedet vårt, med tusenvis an tips, oppskrifter, guider artikler og spørsmål forblir selvsagt tilgjengelig.
 
Den gode nyheten er at det nå på Facebook finnes en lang rekke ulike åpne og lukkede grupper man kan bli med i. Hvilken som har størst trafikk akkurat nå, og hvilken som er best egnet for deg finner du selv ut av. Start med å søke etter grupper som "veggispreik" "veganprat" "veganpreik" og ikke minst "veganske produkter" (som ble startet av en bruker av dette forumet). Ved å klikke innom disse kan Facebook også gi tips om andre grupper. Utvalget er stort!
 
Som leser eller deltaker i debatten på disse gruppene kan det være lurt å huske at det er her som ellers i livet: den som roper høyest har ikke nødvendigvis verken rett, eller flertallet bak seg. Flertallet kan også gå i flokk, og både meningsflertallet og debattklimaet er hele tiden i endring. La deg inspirerere, la deg opplyse eller la deg selv høres av hundrevis eller tusenvis av andre.
 
Takk for interessen, og takk for besøket!
Beste hilsen Norsk Vegetarforening
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.