Du er her: Mat > Middag >

Enkel tomatsaus (vegan)



Hendig oppskrift som kan brukes på for eksempel pizza, pasta og i lasagne.

1 ss olivenolje
½ løk
1 liten gulrot
1 boks grovhakkede tomater
1 ts tomatpuré
5-6 blader fersk basilikum (evt ½ ts tørr)
1 ts salt
noen dryss svart pepper

Varm oljen i en kjele. Bland løk og gulrot i mikser. Surr miksen i oljen i 2-3 minutter på middels høy varme, ikke la den bli brun. Slå oppi tomatene og resten av ingrediensene. La småkoke under lokk i 20 min. Juster eventuelt krydderene mot slutten.

Fortsatt sulten?
Emneord for denne oppskriften: |
Alle oppskrifter av samme type: Middagsretter
Flere oppskrifter

Pizza med spinatpesto og bearnaise
Kan pizza uten kjøtt og ost være godt? Ja! Grønnsakspizza med spinatpesto og bearnaise-saus er uten tvil den beste pizzaen jeg har smak, noensinne.
les mer

Corndogs
Har ikke alle sett i amerikanske filmer at de spiser pølser på pinner? Her er sjansen til å smake din egen veganske versjon av disse.
les mer

Gulasj med linser
En vegansk og dyrevennlig versjon av den ungarske nasjonalretten gulasj. En smakfull og mettende hovedrett!
les mer

Pastaboller
Et fint kjøttfritt alternativ til klassikeren spagetti med kjøttboller.
les mer



Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.