Hendig oppskrift som kan brukes på for eksempel pizza, pasta og i lasagne.1 ss olivenolje½ løk 1 liten gulrot 1 boks grovhakkede tomater 1 ts tomatpuré 5-6 blader fersk basilikum (evt ½ ts tørr) 1 ts salt noen dryss svart pepper Varm oljen i en kjele. Bland løk og gulrot i mikser. Surr miksen i oljen i 2-3 minutter på middels høy varme, ikke la den bli brun. Slå oppi tomatene og resten av ingrediensene. La småkoke under lokk i 20 min. Juster eventuelt krydderene mot slutten. Fortsatt sulten? Emneord for denne oppskriften: italiensk mat | sauser Alle oppskrifter av samme type: Middagsretter |
Flere oppskrifter
Pizza med spinatpesto og bearnaise
Kan pizza uten kjøtt og ost være godt? Ja! Grønnsakspizza med spinatpesto og bearnaise-saus er uten tvil den beste pizzaen jeg har smak, noensinne. les mer Corndogs Har ikke alle sett i amerikanske filmer at de spiser pølser på pinner? Her er sjansen til å smake din egen veganske versjon av disse. les mer Gulasj med linser En vegansk og dyrevennlig versjon av den ungarske nasjonalretten gulasj. En smakfull og mettende hovedrett! les mer Pastaboller Et fint kjøttfritt alternativ til klassikeren spagetti med kjøttboller. les mer |
Har du en kommentar?